Home 5

 

 

 

Shoqëria Ndërtuese Asl- Construction është themeluar në vitin 2011 me seli në Tiranë.
ASL Construction mbështetet në përvojën shumëvjeçare të studios së projektimit “Alban”, e cila është krijuar që në vitin 2002, me eksperiencë në investim, zhvillim dhe menaxhim të pasurisë së paluajtshme.

Përse duhet të na zgjidhni?

Ne ju Ofrojmë:

  • Punime Cilësore
  • Çmime me Leverdi
  • Profesionalizëm
  • Garanci në Shërbimin Tonë

Motivimi për një pune sa më cilësore dhe profesionale ka bërë që për zbatimin e projektit tonë, “Rezidencën Platea” të bashkëpunojmë me specialistë vendas por edhe me specialistë të Planifikimit Urban në Austri.