Shitet prona me siperfaqja 23 750M2,prona ndodhet 1km nga Autostrada TIRANE-DURRES

Overview

Type
Truall
Sold
No
Status
Ne Shitje
Location
Tirane

Description

  • Shitet prona me siperfaqja 23 750M2,prona ndodhet  1km nga Autostrada  TIRANE-DURRES, 13 km nga Qendra e Tiranes, afersisht  7 km nga Aeroporti Rinas, Tirane,Prona eshte Brenda Masterplanit te zhvillimit te zones,ka infrastrukture te mire dhe lidhet me  Autostraden Tirane-Durres.Terreni ka nje pjerresi normale per ndertim, eshte nje nga zonat e zhvilluara te qytetit te tiranes.

          Cmimi i shitjes 30 euro/m2

Amenities

  • Me dokumenta te rregullta

Location