Ndertime Civile

REZIDENCA PLATEA

 

Rezidenca “Platea” përfaqëson një kompleks me 6 godina (objekte), me lartësi 4.5 kate (me papafingo) dhe me hapësira çlodhëse me gjelbërim si dhe hapësira të destinuara vetëm për veprimtari sportive dhe argëtuese.

Rezidenca “Platea” nuk ofron thjesht apartamente të ndërtuara me cilësi për banim. Kjo rezidencë është e konceptuar dhe po ndërtohet që të garantojë cilësitë më të mira që kërkojnë banuesit.

Në rezidencën “Platea” ka ambiente të destinuara për t’iu ofruar lehtësi dhe komoditet banorëve të saj.

  • Hapësira çlodhëse me gjelbërim,
  • Kënd lojërash për fëmijë,
  • Ambient për Kopësht për fëmijë,
  • Ambient për Palestër,
  • Ambient për Farmaci,
  • Ambient për Minimarket.

Destinacioni i këtyre ambienteve me shërbimet e përmendura më sipër do të jetë i patjetërsueshëm.

Ajo përmban:

  • 15’000 m² ambiente banimi,
  • 500 m² ambiente shërbimi,
  • 3200 m² ambiente me gjelbërim.