Shitet prona me siperfaqja 23 750M2,prona ndodhet 1km nga Autostrada TIRANE-DURRES

Shitet prona me siperfaqja 23 750M2,prona ndodhet  1km nga Autostrada  TIRANE-DURRES, 13 km nga Qendra e Tiranes, afersisht  7 km nga Aeroporti Rinas, Tirane,Prona eshte Brenda Masterplanit te zhvillimit te zones,ka infrastrukture te mire dhe lidhet me  Autostraden Tirane-Durres.Terreni ka nje pjerresi normale per ndertim, eshte nje nga zonat e zhvilluara te qytetit te tiranes.

Type: Truall Status: Ne Shitje

Shitet prona me Siperfaqja 28 000M2,prona ndodhet 60 m nga Autostrada TIRANE-DURRES

Shitet prona me Siperfaqja 28 000M2,prona ndodhet 60 m nga Autostrada  TIRANE-DURRES, 12 km nga Qendra e Tiranes, afersisht  6 km nga Aeroporti Rinas, Tirane.Prona eshte Brenda Masterplanit te zhvillimit te zones,ka infrastrukture te mire dhe lidhet me  Autostraden Tirane-Durres.            Cmimi i shitjes 60 euro/m2

Type: Truall Status: Ne Shitje