Rezidenca Platea

DETAJE TEKNIKE

Instalimet elektrike Përfitimet dhe dobine e instalimeve elektrike, ASL Construction i vlerëson me shume se cdo element tjeter. Jemi ndalur me kujdes ne kete aspekt te ndertimit, duke synuar perfeksion ne keto instalime, duke aplikuar dhe ruajtur standartet e Komunitetit Evropian. Rezidenca Platea ofron nje system gjeneratoresh , i cili duke u ndezur automatikisht, do

ÇFARË PËRFAQËSON REZIDENCA “PLATEA”

Rezidenca “Platea” përfaqëson një kompleks me 6 godina (objekte), me lartësi 4.5 kate (me papafingo) dhe me hapësira çlodhëse me gjelbërim si dhe hapësira të destinuara vetëm për veprimtari sportive dhe argëtuese. Rezidenca “Platea” nuk ofron thjesht apartamente të ndërtuara me cilësi për banim. Kjo rezidencë është e konceptuar dhe po ndërtohet që të garantojë…

NDËRTIM CILËSOR I REZIDENCES “PLATEA”

Konstruksionet beton-arme, muret ndarëse dhe perimetrale do të jenë të termoizoluara sipas standarteve europiane. Në apartamentet 2+1 dhe 3+1 do të ketë tubacione të termoizoluara për shkarkimin e gazrave me temperaturë të lartë (mundësi për oxhak dhe sobë). Tubacionet e shkarkimit të ujërave të bardha, do të jenë të ndara nga tubacionet e shkarkimit të…

GARANCIA: NDËRTIMI DHE SIPËRMARRJA

Rezidenca “Platea” po ndërtohet nga ASL Construction. ASL Construction mbështetet në përvojën shumëvjeçare të studios së projektimit “Alban”, e cila është krijuar që në vitin 2002, me eksperiencë në investim, zhvillim dhe menaxhim të pasurisë së paluajtshme. Për realizimin e këtij projekti ASL Construction ka bashkëpunuar edhe me specialistë të njohur vendas dhe të huaj…

LEHTËSI DHE FLEKSIBILITET FINANCIMI

Mundësi dhe lehtësi në kreditim. ASL Construction ka marrëdhënie kontraktuale bashkëpunimi me Union Bank. Mund të përfitoni nga oferta e re e kredisë për shtëpi në Union Bank: Për 3 vitet e para të kredisë – normë fikse interesi. Duke nisur nga 5.3% në Eur për 3 vitet e para. Afate të shtrira në kohë…

VENDNDODHJA

Rezidenca “Platea” ndodhet në verilindje të Tiranës, pranë malit të Dajtit. Në Veri dhe Lindje, Rezidenca “Platea”, kufizohet nga rruga nacionale, me distancë aksesi prej 40 m. Për këtë lidhje ASL ka në plan të investojë ndërtimin e një rruge me parametra optimalë, gjerësi 12 metra, ndriçim, trotuare dhe gjelbërim. Në Lindje kufizohet me një…