Truall

Shitet toka ne fshatin Barbas,Petrele me siperfaqe 20 000 m2

Shitet toka ne fshatin Barbas,Petrele mbi kompleksin Panto me siperfaqe 20 000 m2           Cmimi i shitjes 25 euro/m2

Buze Autostrades Tirane-Durres ,prane Brunes, SHITET toke me siperfaqe 9.000 m2

15- Buze Autostrades Tirane-Durres ,prane Brunes, SHITET toke me siperfaqe 9.000 m2. Toka eshte shume e pershtatshme per ngritjen e kapanoneve industriale si dhe per cdo lloj aktiviteti sepse ka komunikim si me autostraden ashtu dhe me rrugen dytesore. Toka disponon dokumentacion te rregullt dhe certifikate pronesie.
Cmimi I shitjes 160 euro/m2.

Shitet toka ne zonen e Mjull-Bathore,me siperfaqe totale 40 000 m2

14- Shitet toka ne zonen e Mjull-Bathore,me siperfaqe totale 40 000 m2
Cmimi i shitjes 27 euro/m2

Shitet toka ne Lunder me siperfaqe 4000 m2

13- Shitet toka ne Lunder perballe qendres tregetare TEG,toka ka nje siperfaqe 4000 m2
Cmimi i shitjes 110 euro/m2 ( Ermal Hasimja)

Shitet TOKE me dokumenta te rregullt ne Mjull-Bathore,Tirane,trualli me siperfaqe 9000 m2

12- Shitet TOKE me dokumenta te rregullt ne Mjull-Bathore,Tirane,trualli me siperfaqe 9000 m2.
Cmimi 100 euro/m2 (ARTUR SELENICA)

Shitet TOKE me dokumenta te rregullt ne Mjull-Bathore,Tirane,trualli me siperfaqe 3000 m2

11- Shitet TOKE me dokumenta te rregullt ne Mjull-Bathore,Tirane,trualli me siperfaqe 3000 m2.
Cmimi 100 euro/m2 (ARTUR SELENICA)