Shitet prona me Siperfaqja 28 000M2,prona ndodhet 60 m nga Autostrada TIRANE-DURRES

Description

  • Shitet prona me Siperfaqja 28 000M2,prona ndodhet 60 m nga Autostrada  TIRANE-DURRES, 12 km nga Qendra e Tiranes, afersisht  6 km nga Aeroporti Rinas, Tirane.Prona eshte Brenda Masterplanit te zhvillimit te zones,ka infrastrukture te mire dhe lidhet me  Autostraden Tirane-Durres.

 

         Cmimi i shitjes 60 euro/m2

Amenities

  • Me dokumenta te rregullta

Detail

  • Type: Truall
  • Sold: No
  • Status: Ne Shitje
  • Location: Tirane