Shitet trualli me leje ndertimi ne Mjull-Bathore,Tirane, siperfaqe e sheshit te ndertimit 3500 m2.

Description

  • Shitet trualli me leje ndertimi per 5 vila banimi 2 kat +podrum dhe tarrace te shfrytezueshme, me dokumenta te rregullt ne Mjull-Bathore,Tirane, siperfaqe e sheshit te ndertimit 3500 m2.                  Cmimi      200    euro/m2                                                

Amenities

  • Me dokumenta te rregullta

Detail

  • Reference: 12
  • Year built: 2000
  • Type: Truall
  • Sold: No
  • Contract: Rent
  • Status: Ne Shitje
  • Location: Tirane